Sådan er det at backpacke på Sri Lanka

Det er meget populært at backpacke på Sri Lanka. Det skyldes blandt andet, at du på en sådan tur er garanteret en helt masse nye indtryk samt en masse spændende oplevelser. Det særlige ved Sri Lanka er desuden, at øen ikke er kæmpestor – kun halvanden gange større end Danmark – og du har både mulighed for at opleve sandstrande, templer, bjerge og jungler.

Alt er således muligt i dette eksotiske og fantastiske paradis, og hvis du også har overvejet at backpacke på Sri Lanka, er du kommet til det helt rette sted. Her kan du nemlig læse meget mere om, hvordan det er.

Få en masse oplevelser på et lille areal

Sri Lanka er uden tvivl det oplagte sted at tage hen, hvis du gerne vil backpacke. Det skyldes, at du har mulighed for at få en helt masse oplevelser på et forholdsvist lille areal.

Endvidere er øen Sri Lanka meget attraktiv, da du som regel har mulighed for at rejse rundt for meget få penge. Det kan således blive en billig fornøjelse for dig at backpacke her, særligt hvis du ønsker at overnatte og spise lokalt.

I stedet skal du naturligvis betale for at se de forskellige attraktioner, og det er således dem, der koster mest, når man skal backpacke på Sri Lanka.

Det skal du huske, inden du tager afsted

En anden større udgift du skal huske på, hvis du gerne vil backpacke på Sri Lanka, er naturligvis alt det, du skal pakke og have med hjemmefra. En god og solid vandrerygsæk er eksempelvis uundværlig, hvis du skal på en længere backpackerrejse, og her er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten.

Endvidere skal du naturligvis huske at få de rette vaccinationer, hvilket også kan ende med at koste dig penge, hvis ikke du allerede har dem.

Vil du gerne gå nogle lange gåture i forskelligt terræn, kan det også være en god idé at investere i nogle vandrestøvler af høj kvalitet.

Besøg øens nationalparker, og tag på en alternativ safari

Selvom attraktionerne og oplevelserne koster en del penge på Sri Lanka, er de uden tvivl alle pengene værd.

Du skal vide, at der er rigtig mange forskellige slags attraktioner og oplevelser, hvorfor Sri Lanka altså har noget at byde på for alle og enhver.

Du kan eksempelvis se øens nationalparker og tage på en alternativ safari.

Her har du mulighed for at se alt fra påfugle og bjørne til elefanter og leoparder.

Den oplagte destination for dig, der elsker eventyr

Sri Lanka er det oplagte sted, at tage hen for dig, der godt kan lide eventyr.

Det skyldes, at store dele af øen består af regnskov, jungle, floder og vandfald. Du kan eksempelvis prøve kræfter med rappelling, riverrafting, klatring og meget andet.

Øen byder desuden på mange muligheder, når det kommer til snorkling, surfing og dykning. Du kan også vælge at leje en vandscooter eller prøve en bananbåd.

Der er således ingen tvivl om, at der er mange ting at opleve, såfremt du vælger at backpacke rundt omkring på Sri Lanka, og du har forhåbentlig nu fået en masse inspiration til, hvordan det er at rejse rundt på denne unikke og eksotiske ø.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse - Få en rejseplan inkl. privatchauffør - Helt uforpligtende Kontakt mig her
Scroll to Top