Er du en af mange mennesker som elsker at dyrke yoga, eller blot en af dem som gerne vil prøve en anderledes men aktiv rejseform. Måske gerne yoga i smukke eventyrlige omgivelser, så findes der også et hav af gode yoga muligheder på Sri Lanka.

Yoga er en ældgammel træningsform, som handler om at være til stede lige nu og her. Men det handler også om at få overskud, energi og glæde. Yoga giver også en øget kropsbevidsthed, som betyder at man kan forebygge eksempelvis rygproblemer, hovedpiner og endda stress.

Tanker kender ikke til begrebet fyraften, og derfor kan yoga være et godt redskab og et effektivt middel til at komme helt ned i gear. Yoga hjælper dig med at øge koncentrationsevnen, fremmer din kreativitet og er med til at nedbringe eventuelt stress.

I Sri Lanka findes der mange gode muligheder for at dyrke yoga hos professionelle instruktører, endda også danske. Mange yogainstruktører er tilknyttet forskellige hoteller og resorts, hvor du kan få en ultimativ sundhedsrejse for krop og sjæl.

Her findes der muligheder for at gå til daglig yoga undervisning, kombineret med forskellige luksuriøse behandlinger i fantastiske omgivelser. Nogle resorts ligger lige ud til det Indiske Ocean i det sydlige Sri Lanka, hvor både læger, terapeuter og kokke er tilknyttet.

Er du en garvet yoga udøver, kan du også booke en rejse til Sri Lanka, som udelukkende handler om yoga og om at være god ved dig selv. En såkaldt yogarejse, som giver dig de ultimative oplevelser med yoga i et fantastisk eksklusivt miljø.

Her i Danmark kan du booke en ferie til Sri Lanka, hvor det hele foregår på dansk. Her er det kun danske rejseledere, instruktører og fagfolk som tilrettelægger dine timer og behandlinger. Nogle resorts og hoteller ligger også helt ud til vandet med privat strand, så mens ligger man og slapper af på værelset, kan man nemt høre havets blide brusen.

Med til disse ture, kan du også komme på alverdens udflugter rundt i landet. Nogle steder er der gode muligheder for at komme på hval- og delfinsafari, eller udflugter til forskellige nationale parker samt udflugter til gamle historiske byer, for eksempel byen Galle.

Kendetegnet for disse ture er de meget engagerede og yogaglade instruktører, som altid står klar til at hjælpe dig godt på vej i din rejse i yogaens tegn.

Author

Write A Comment