Privat chauffør Dhammika

Fantastisk som chauffør og guide. Vores familie, 3 børn og 2 voksne havde Piyal Dhammika som chauffør, og fik ham anbefalet via Roshan her på hjemmesiden sri-lanka.dk.

Dhammika er 47 år gammel, far til 3 piger, 2 på 15 år og en pige på 22 år. Han er gift og vi ser ham som mere end vores guide og chauffør.

Han blev gennem de 14 dage på Sri Lanka hele familiens ven. Han var meget professionel, og tog altid vare på vores sikkerhed.

Han er tidligere Sgt. Major i militæret, hvor han har været i 22 år. Han stoppede efter borgerkrigen med de Tamilske tigre. Måske netop pga den baggrund fremstod han i alle situationer meget rolig og observerende i forhold til sine omgivelser. Når vi fx skulle veksle us dollars til lokal valuta(rupee), så anbefalede han os gode vekselssteder med gode kurser, og hvis vi ønskede det fulgte han med ind i butikken, og holdt øje med alt foregik korrekt.

Han kørte fantastisk og med en ro og et overblik jeg aldrig har oplevet hos nogen chauffør før.

Han kender Sri Lanka utrolig godt, og kan mange gode anekdoter, historier og kender alle de gode steder hvor man skal hen som turist. Han er utrolig fleksibel, og er til rådighed når kunden ønsker det. Det gælder, hvis han skal være klar en tidlig morgen eller sen aften, fx til et restaurantbesøg. Han kommer som aftalt.

Kan mange små gode detaljer, som fx. at starte bilens aircondition før vi hopper ind, så bilen står klar når vi trænger til afkøling.

Det lykkedes os at overtale ham til at spise sammen med os på vores datters 15 års fødselsdag.

Ellers er han meget professionel, og forstår 100 % rollen som chauffør og guide. Han tiltalte mig som mand med titlen “sir” og min hustru med “madam”. Jeg fik efter få dage forklaret ham, at han ikke skal behøvede det, og han er meget forstående og venlig.

Han taler godt engelsk, og eneste minus er lidt udfordringer på det skriftlige engelsk, som man ikke må lade sig skræmme af.

Vi kan sige, at vi savner ham, og anbefaler ham på det varmeste til alle, som ønsker en chauffør og guide til en rundrejse på Sri Lanka.

Dhammika har en bror, som har flere gode køretøjer, bl.a 2 biler og 2 minivans. Den ene var den Toyota med 7 sæder vi blev kørt i, og Dhammika kan derfor altid stille et godt køretøj til rådighed for rejsende.

Prisen for hans ydelser er meget lav. Alle vores bedste anbefalinger går til Piyal Dhammika.

Ovenstående er Karsten Lund’s erfaringer.

Brug for en privat chauffør – book en direkte her på siden!

Klik her for mere info.

Her ses han sammen med familien foran Piyal Dhammikas bil.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse - Få en rejseplan inkl. privatchauffør - Helt uforpligtende Kontakt mig her
Scroll to Top