Rejse tips til Sri Lanka

Umiddelbart er Sri Lanka ikke det første land, man kommer til at tænke på, når man planlægger den næste ferie. Men hvis man giver Sri Lanka en chance, byder det farverige land på masser af kultur, spændende mad og smukke seværdigheder, som i høj grad er værd at rejse efter.

Her på siden kan du finde mange af mine egne nyttige tips og gode råd til, hvad der især er godt at overveje og at have styr på, inden du eller I rejser til det fantastiske land.

Når du rejser til Sri Lanka, er der altid mange ting, som er en god idé at have styr på inden afrejsen. Jeg har derfor her på siden lavet et praktisk overblik over alt det, som er rart at vide og at forberede inden du rejser til Sri Lanka.

Byerne

Byerne på Sri Lanka

Sri Lanka har mange flotte og skønne byer. Du bør gøre dig selv den tjeneste, at afsætte tid til at besøge flere af dem. Læs alle mine rejsetips her, hvor jeg har samlede alle de større, vigtige og interessante byer på Sri Lanka.

Klik og læs mere

Privat chauffører

Privat chauffør til sri lanka

Skal man bruge en privat chauffør på Sri Lanka? Hvad er lige fordelen? og hvordan finder man en dygtig chauffør? Det får du svaret på her, hvor jeg samlede alle rejsetips om valg af privat chauffør samt fordelene.

Klik og læs mere

Hotellerne på Sri Lanka

Hoteller på Sri Lanka

På Sri Lanka finder du hoteller i alle prisklasser og der kommer flere og flere. Men hvordan finder du frem til de bedste, billigste eller hyggeligste hoteller på Sri Lanka? Du finder mine favoritter her og får de bedste tips.

Klik og læs mere

Visum til Sri Lanka

Visum til Sri Lanka guide

Visum til dit ophold på Sri Lanka – er en af de vigtigste ting du skal have styr på. Det er heldigvis nemt at få og du kan bestille det online. Med hjælp fra min guide og små tips – er det klaret på 5 minutter.

Klik og læs mere

Værd at vide/Praktisk info

Værd at vide om sri lanka

Inden du  rejser til Sri Lanka er der mange informationer du skal have styr på. Derfor har jeg samlet den vigtigste info her og skrevet mine bedste rejsetips samt små vigtige fif og info, der vil gøre jeres ophold meget bedre.

Klik og læs mere

Flybilletter til Sri Lanka

Flybilletter til sri lanka

Hvordan kommer du til Sri Lanka og hvordan finder du de billigste flybilletter til Sri Lanka? Det er det jeg giver dig svaret på her, hvor du også kan se, hvilke lufthavne du finder på Sri Lanka og hvor du bør flyve til.

Klik og læs mere

Seværdigheder og Rejsetips

Seværdighederne på sri lanka

Sri Lanka er fyldt med seværdigheder og det er kun din egen tid, der sætter begrænsningerne for hvad du vil opleve. Sri Lanka byder på seværdigheder for både børn og voksne og du finder de mest interessante her.

Klik og læs mere

Områder

Områderne på Sri Lanka

Sri Lanka er delt i 7 områder. Hver af disse områder indeholder mange seværdigheder – du er nødt til at begrænse dig. Læs om de 7 områder og de vigtigste seværdigheder og rejsetips til hver område.

Klik og læs mere

Få et ”tilskud” til din Sri Lanka rejse

Flypenge guide

Var dit fly forsinket? Blev det aflyst eller overbooket? Så har du ret til erstatning på op til 4.500 kr. pr. billet – et fint tilskud til Sri Lanka rejsen. Læs guiden og se, hvordan du kan få erstatning for dine gamle flybilletter.

Klik og læs mere

Sri Lanka er en pragtfuld ø, som ligger lige syd for Indien. Den tropiske ø byder på en overdådig smuk og frodig natur, et farverigt og imødekommende folk, smukke lange strande og en kulturarv, som rækker mange tusinde år tilbage. Landet har mange ting at byde på og lige siden mit første møde med det fantastiske land, har jeg følt mig draget af den pragtfulde ø og dens overdådige charme.

Du kan rejse rundt i Sri Lanka hele året rundt. Dog skal du altid være særlig opmærksomme på monsuner. Det er derfor en god idé at planlægge rejsen til de steder, som går fri for monsuner. I perioden fra december til marts vil det være en fordel at rejse til vest- og sydkysten. I denne periode regner det som regel mindst og på den måde, kommer du til at gå helt fri af monsuner.

Kåret som nummer 1 af Lonely Planet

Gennem de sidste par år er turismen og nysgerrigheden for Sri Lanka steget markant, og det forstår jeg udmærket godt. Den store interesse for landet har blandt andet betydet, at den smukke ø er blevet kåret som nummer 1 på Lonely Planets liste over de 10 bedste lande at besøge i 2019!

Værd at vide

Når du rejser til Sri Lanka, er der en lang række vigtige ting at forholde sig til, og som er vigtige at forberede sig på allerede hjemmefra.

Myg

Myg er der, som i de fleste andre tropiske lande, utrolig mange af i Sri Lanka. Dermed også myg overførte sygdomme. Det er derfor vigtigt, at du beskytter dig imod myggestik med en effektiv myggespray.

Vaccination

Jeg vil anbefale, at du i god tid bliver vaccineret mod Hepatitis A og B, difteri og stivkrampe. Al afhængig af rejsens længde bør du altid undersøge, om det er nødvendigt med flere vaccinationer.

Visum

Når du rejser til Sri Lanka, kræves der et visum for at du kan komme ind i landet. Se her min store guide til bestilling af visum til Sri Lanka.

Sol

Solens stråler er skrappe i Sri Lanka. Jeg vil derfor anbefale, at du tager en solcreme med høj faktor med fra Danmark, så du altid kan smøre dig grundigt ind. Tjek også vejret på Sri Lanka inden du planlægger rundrejsen.

×

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse - Få en rejseplan inkl. privatchauffør - Helt uforpligtende Kontakt mig her
Scroll to Top