Hoteller i Sri Lanka

Der er mange overnatningsmuligheder på Sri Lanka og noget for enhver! Du kan finde overnatning i alle prisklasser. Prisen afhænger selvfølgelig af hvilken slags overnatning du gerne vil have og, hvor meget komfort der er på stedet.

Sri Lanka har alt fra små hyggelige gæstehuse til store 5-stjernede hoteller. Du kan finde mange luksuriøse hoteller ved de populære turist byer og de største badebyer.

Gode hoteller på Sri Lanka

Der ligger gode hoteller over alt på øen. Det giver en god mulighed for, at rejse rundt og overnatte forskellige steder, og på den måde tage på rundrejse på øen.

De forskellige seværdigheder ligger meget spredte på øen og du kan derfor med fordel overnatte forskellige steder og dermed få set de forskellige dele af øen, uden at skulle rejse langt frem og tilbage hver dag.

Billige hoteller på Sri Lanka

Sri Lanka er de seneste år blevet mere populært for turister og det bliver derfor hele tiden bedre for turister fordi lokalbefolkningen stille og roligt er ved, at gøre stederne bedre for turister.

Da Sri Lanka lige nu, ikke er lige så langt som f. eks. Thialand med turisme ligger priserne lidt dyrere end i Thailand. Men de er stadig billigere end hvad vi kender fra Danmark eller andre europæiske lande.

Et simpelt gæstehus koster kun omkring 50kr. per nat. Hvis du gerne vil have lidt mere komfort ved dine overnatninger, er der mange flotte middel hoteller, hvor et dobbeltværelse koster fra 200-500kr. Og så er der selvfølgelig nogle mere luksushoteller hvor prisen ligger fra 500kr. og op alt efter hvor meget luksus du gerne vil have. Nogle meget luksuriøse hotelværelser ligger på omkring 700kr. per nat.

Det bliver, som alle andre feriesteder, også dyrere jo tætter på vandet det er og efter hvor populær en turist by det er.

Book undervejs og spar penge

Hvis du har mod på, det kan du spare mange penge ved, at booke dine overnatninger undervejs. Det er specielt, hvis du rejser uden for højsæsonen. Hvis du rejser inden for højsæsonen kan mange af de gode steder være optaget på forhånd og der er det derfor en god ide at booke hjemmefra.

Men hvis du gerne vil spare penge og det ikke er det vigtigste, hvor godt hotellet er, kan du spare mange penge ved, at booke undervejs på din rejse. Det kræver selvfølgelig lidt mod, at bestille undervejs, og det er også altid en god ide, at bestille de to første nætter på forhånd, så har du lidt tid til, at komme ind i det og kan nemmere finde andre gode steder at overnatte.

Gider du ikke, at bruge tid af din ferie på at finde nogle gode steder undervejs, kan du også meget nemt booke hjemmefra, så er du sikret nogle gode steder og behøver ikke at bekymre dig undervejs.

×

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse - Få en rejseplan inkl. privatchauffør - Helt uforpligtende Kontakt mig her
Scroll to Top