Passikudah

Midt inde på øen Sri Lanka, ligger det populære og smukke feriemål Passikudah. Særligt indenfor de seneste år er byen vokset i popularitet, både blandt lokalbefolkningen men også for turister, som efterhånden ser denne skønne by som et skønt feriemål.

Den store popularitet skyldes hovedsageligt at stranden ved Passikudah, har en af verdens længste strækninger som både er lavvandet og badevenlig. Den lange kystlinie strækker sig over 2 km, og med sit smukke gyldne sand og det krystalblå hav, er dette en af de smukkeste kyststrækninger på Sri Lanka, som man ikke bør gå glip af hvis man er i Passikudah.

Det lave vand giver dig mulighed for at gå i op til en halv kilometer ud. Helt uden hverken at skulle bekymre sig om dybde eller om muligheder for strøm i vandet.  Det gør stranden til et oplagt feriemål i Sri Lanka, og særligt hvis man rejser med børn. Kysten er også hjemsted for et sart og smukt koralrev, som er med til at skabe de perfekte betingelser for snorkling og dykning. Og har man børn med som gerne vil prøve at snorkle, er dette sted et godt sted at starte.

Vil du planlægge en rejse til Passikudah, så er den bedste tid på året mellem maj og september. I disse måneder er det rolige vand samt de behagelige temperaturer et godt tidspunkt for at snorkle og dykke.

Forkæl smagsløgene i Passikudah

I Passikudah findes der et stort udvalg af restauranter, som alle byder på autentiske retter fra det srilankanske køkken. Mange af retterne består af fisk og skaldyr, men består ofte også typisk af ris og kylling samt en masse lækre lokale grøntsager.

Rejs væk fra byens stress og jag

Den smukke fiskerby ligger langt væk fra storbyens stress og jag. Byen er dog alligevel i gang med at udvikle sig til at blive en stor investeringssucces, hvor både lokale og udenlandske investorer har vist stor interesse i at udvikle turismen langs den smukke strand. Det selvom den srilankanske regering har en meget streng miljøpolitik, som indtil nu har sat ben for at planerne om at en masse udvikling skal finde sted.

Med sine lange hvide sandstrande og et krystalklart vand, er Passikudah et ideelt sted, hvis man gerne vil dykke, svømme og snorkle. Stranden er også perfekt hvis du bare vil nyde roen og den fantastiske udsigt som strækker sig langt ud i horisonten.

Passikudah er også et godt sted at dyrke vandsport, blandt andet jetski, kajak eller windsurfing, hvis man hellere vil dyrke vandsport hvor det går lidt stærkere end ved at snorkle.

Med sin skønhed og fantastiske charme er Passikudah den perfekte feriedestination til dig der er på udkig efter en eksotisk ferie, hvor der også er rig mulighed for at lave nogle sjove aktiviteter, blandt andet snorkling, windsurfing, kajak og jetski.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse - Få en rejseplan inkl. privatchauffør - Helt uforpligtende Kontakt mig her
Scroll to Top