• Visum hjemmeside

Visum guiden er opdateret februar 2020

Som så mange andre lande i verden, skal du også have et visum (ETA) ved indrejse i Sri Lanka. Det er dog relativt nemt, at få et visum og når du har læst nedenstående guide, kan du med lethed få visum til Sri Lanka.

Der findes mange firmaer/ hjemmesider, hvor man kan få et visum – flere af dem er også danske. Det koster dog en del mere end at søge visum direkte på ministeriets visum hjemmeside (www.eta.gov.lk) og det tager faktisk samme tid.

Nedenfor lidt praktiske oplysninger inden guiden til bestilling af visum.

Pas og andet vigtigt info

Det er vigtigt, at dit Pas er gyldig i mindst 6 mdr. fra din hjemrejsedato og at du kan fremvise en returbillet, der viser, at du rejser hjem indenfor de 30 dage, som et turist visum gider dig tilladelse til.

Type af visum

Der findes flere forskellige slags visum(ETA) til Sri Lanka, men skal du på ferie, er det et alm. turist visum du skal have. Det giver dig tilladelse til, at opholde sig i landet i 30 dage og mulighed for, at komme ind i landet to gange – hvis du fx. er et smut omkring Maldiverne.

Hvornår skal man bestille visum og hvor længe gælder det?

Vi bestilte visum d. 31/5-2013 via nettet og fik det 10 minutter senere pr mail. På denne kvittering kan jeg se, at vores visum blot skal være brugt inden d. 27/11-2013 og du kan således sagtens bestille dit visum i god tid, da det er gyldigt i 6 mdr.

Ankomst i lufthavnen

I flyet fik vi udleveret en “indrejseblanket” (Entry-Permit Card), men det gik vi ud fra at vi ikke skulle udfylde. Vi tog dog fejl og da vi kom til skranken i lufthavnen blev vi nødt til, at udfylde indrejseblanket – den skal afleveres sammen med kvitteringen på dit ETA visum. Så husk at udfyldt papirerne du modtager i flyet 🙂

Pris for visum

Et turist visum, der gælder i 30 dage, koster 35 USD for voksende og børn under 12 år er gratis.

Gratis visum til danskere

Fra 1 august 2019 og 6 mdr. frem er det gratis for danske statsborgere, at få visum til Sri Lanka. Perioden er blevet forlænget med 3 mdr. og gælder frem til 30 april 2020.

Opdatering: I uge 7 2020 blev Visum reglerne ændret igen og det koster igen 35 USD for et Visum til Sri Lanka. Der står stadig på eta.gov.lk at det er gratis, men det er det ikke.

Du booker blot visum som nedenstående guide, men dit visum til Sri Lanka er gratis.

Guide til bestilling af visum til Sri Lanka 2019

Gå ind på hjemmeside www.eta.gov.lk/ – det er den officielle side til bestilling af visum til Sri Lanka.

Visum hjemmeside

 Der kommer en ”popop” på siden, men den siger du bare ok til.

 1. Vælg ”Sprog” (Jeg har valgt engelsk, men vælg det sprog du er stærkest i)
 2. Klik herefter på ”Apply”, som du finder som en fane midt på siden – herefter åbner en ny side.
 3. På den nye side bliver du bedt om, at acceptere betingelserne. Læs dem igennem, da de ikke er særlig lange. Du kommer videre vil at vælge ”I Agree”.
 4. Herefter vælger du ”Tourist ETA” – ”Apply for an Individual” – som du finder i venstre side.
 5. Alle felterne markeret med en * skal udfyldes. Det er vigtigt, at du anvender samme information som i dit Pas.

De første felter giver sig selv og er information og du kan finde det hele i dit Pas.

Under ”Travel information” gør du følgende:

 1. ”Intended arrival dateHer skal du skrive din indrejsedato – altså den dato du rejser ind i Sri Lanka
 2. ”Purpose of Visit Her vælger du ‘Sightseeing or Holidaying
 3. Port of Departure Her skriver du den sidste lufthavn du er i, inden du flyver til Sri Lanka (oftest den lufthavn du mellemlander i)
 4. ”Airline/Vessel kan du skrive navnet på flyselskabet – dog ikke et krav
 5. Flight/Vessel NumberHer kan du skrive flynummeret, som du finder på din billet – dog ikke et krav

Herefter skriver du dine kontakt informationer. Det er din hjemmeadresse du skriver her.

Først under Adress in Sri Lankaskriver du navnet på det hotel du ankommer til – typisk der du har den første overnatning.

OBS – De efterfølgende felter med E-mail-adresse, telefonnummer og mobilnummer skal være dine informationer – ikke hotellets.

3 sidste spørgsmål

Til sidst under ”Declarationer der 3 spørgsmål, som du skal sige ”No” til

Do you have valid resident VISA? – no
Are you currently in Sri Lanka and possess an ETA? – no
Do you have multiple entry VISA? – no

Løb alle informationerne igennem igen, så du er sikker på, at der ikke er tastefejl.

Klik herefter på knappen ”Confirm

Du kommer herefter til en betalingsside, hvor du betaler for dit visum. Indenfor 24 timer (ofte indenfor få timer) modtager du dit visum pr. mail.

Modtagelse af visum/ETA til Sri Lanka

Når du har været igennem ovenstående vil du modtage to mail. Den første er kvitteringen for, at de har modtaget ansøgningen. Den anden er selve dit visum/ETA, som skal medbringes i lufthavnen.

Kvitteringsmail

 

ETA visum Sri Lanka

Fra kvitteringen på ansøgningen var modtaget – til vi modtog selve vores ETA, gik der kun 30 minutter.

Sri Lankas ambassade

Sri Lanka har ingen ambassade i Danmark, men har en i Sverige – Stockholm. I Danmark har Sri Lanka kun et generalkonsulat og de henviser til den ambassaden i Sverige.

Du kan kontakte den Sri lanske ambassade her:

Telefon: +46 (8) 663 65 23 eller +46 (8) 663 65 25

Email: mail@stockholm.embassy.gov.lk

Hjemmeside: http://www.stockholm.embassy.gov.lk/

De har åben fra 9 til 13 hver mandag til fredag.

Få et tilskud til din rejse

Flere danskerne (end de selv er klar over) har krav på, at få 1.500-4.500 kr. – er du en af dem?

Læs mere her!

Spørgsmål til bestilling af visum til Sri Lanka

Du er velkommen til, at stille spørgsmål via nedenstående kommentarfelt.

101 Comments

 1. Dorthe

  Hej Kristian!
  Først tak for en meget informativ side og guide.
  Jeg har fået tastet mig igennem og får en VISAfee på 35 USD pr. Person. Men jeg havde forstået at det pt. Er gratis. 
  Er det fordi vi mellemlander i Doha? Så jeg skal skrive cph i stedet ?
  Håber du har tid at svare😊

  Bh.
  Dorthe

  1. Kristian Konradsen

   Hej Dorthe,

   Det er blevet ændret i sidste uge og nu koster det igen 35 USD at få et visum til Sri Lanka. De havde forlænget det, men det er åbenbart ophørt.

   Jeg har sendt en forespørgsel afsted og håber på svar indenfor en uges tid. For de havde meldt ud, at det blev forlænget i 3 mdr.

   I lufthavnen bliver turisterne uden forudbestilt visum også opkrævet gebyr.

   Mvh

 2. Signe Bay

  Hej Kristian
  Vi er en familie, der rejser til Sri Lanka d. 14/2 og netop har ansøgt om visum og har fået  godkendelse. Jeg har ved en fejl skrevet “Colombo” ved “Port of departure“ – har læst det som “Port of arrival”. Er det et problem? Skal vi ansøge igen? Jeg opdagede det kun fordi, jeg faldt over denne side, da jeg ledte efter information omkring, om visummet skal printes ud eller blot vises elektronisk.
  På forhånd tak for hjælpen, bh Signe

 3. Julie

  Hej Kristian
  Jeg befinder mig lige nu på Sri Lanka og vil gerne have forlænget mit visum, men jeg synes det er svært at finde ud af hvordan og hvor? Er det noget du også er ekspert i?

 4. Jannie Hansen

  Hej Kristian
  Jeg har fået mit visum til Sri Lanka, men har fundet ud af at jeg har skrevet mit efternavn to gange, så der nu står Hansen Hansen. Er det noget som man kan få lavet om, eller har det ingen betydning for indrejsen?

  1. Kristian Konradsen

   Hej Jannie,

   Du fik også svar på mailen – men du får lige svar her, hvis andre har samme spørgsmål 🙂

   De ser på navn og pasnummer. Hvis der mod forventning skulle være problemer, vil de blot bede dig om at udfylde en ny i lufthavnen.

   Mvh
   Kristian

 5. Annette

  Jeg har læst at visum til Sri Lanka skulle være gratis fra august 2019 og til og med januar 2020, men når jeg udfylder formularen opkræves 75 USD??
  Noget jeg kan gøre/ gøre anderledes for ikke at betale 75 USD?
  Mvh Annette

 6. Henriette

  Hej Kristian, jeg er kommet til at skrive den lufthavn vi flyver fra (København) i stedet for den lufthavn vi mellemlander i (Dubai), samtidig har jeg skrevet at vi ankommer 14. februar, men har lige opdaget at vi først lander over midnat. Vores rejseleder siger at der ikke er noget at gøre, men er virkelig bekymret for at få problemer når jeg kommer.. De har dog accepteret min ansøgning, så jeg har fået visum. Skal jeg gøre noget? 

 7. Rikke

  Hej
  Tak for en super god gennemgang, som jeg også brugte, da vi var på Sri Lanka for 3 år siden.
  Denne gang starter rejsen i Indien for første gang, og for at have muligheden for at “flygte” derfra, hvis det viser sig, det ikke er os, har vi valgt at lade planen være åben. Vi ved, vi skal til Sri Lanka, men vi ved ikke præcis hvornår eller med hvilket fly. Ved du – eller nogen derude – om det er muligt, at lade den del stå åben, så man bare søger om visa og så bruger det, når man på et tidspunkt kommer dertil?
  Vi rejser fra Danmark i starten af januar og retur fra Maldiverne midt i marts, så i teorien burde jeg kunne søge visa allerede nu, eftersom de jo gælder et halvt år.
  Mvh. Rikke

   1. Rikke

    Hej igen

    Tak for svar. Som jeg læser det, er det vel kun til 31.12, der er gratis visum? Da vi først rejser til Indien den 9. januar gad vi jo egentlig godt have bestilt det allerede nu – for 4 personer er der jo noget at spare 😉 Og et punkt på to-do-listen, der kunne krydses af 😉

    Mvh. Rikke

 8. Holger

  Hej
  Jeg har forsøgt at lave ansøgning for visum med få hele tiden den same fejl – ‘chapta code not loaded’. har bade forsøgt på pc og ipad men uden held..

 9. Marie

  Når jeg prøver at bestille et visum bliver jeg opkrævet 79 USD, selv om det er er almindeligt turistvisum direkte fra eta.org.
  Der står i prisoversigten at det kun koster 35 USD, så det er ikke fordi de har sat prisen op. Nogen bud på hvad jeg gør galt?

 10. Charlotte Juul Meilgaard

  Hej vi skal på krydstogt og ligger til i Colombo, hvor vi skal på tur ind i landet. Vi er der kun i 2 dage, skal vi have et alm. visum eller kan vi nøjes med et transitvisum ?

  mvh
  Charlotte

 11. Mikkel

  Hej Kristian

  Tak for en god guide til bestilling af visum!

  Jeg har lige bestilt visum til familien, så vi valgte “Apply for a Group” og ikke “Apply for an Individual”, da vi er fire der skal afsted. Så kunne vi klare alle fire inkl. betaling i en samlet bestilling.

  Fra jeg klikkede betal til jeg modtog de godkendte ETA/Visum’er, gik der under 5 minutter 🙂

  Mvh
  Mikkel

 12. Emma

  Hej,

  Jeg har spørgsmål omkring eta/visum til Sri Lanka.
  Er der problemer med at komme til Sri Lanka hvis man tideligere har været straffet? Her menes der noget butiksrøveri som fandt sted da personen var 15 år gammel. (7 år siden). Dette fandt sted på straffeattesten, men den blev ren for mange år siden.
  Er det noget de kigger på, ved du det? Har eta noget at gøre med det?

  Mvh

 13. Laura

  Hej! Hvis nu man ikke har en adresse i Sri Lanka og skrive på, da vi skal backpacke og ikke har eller egentlig havde tænkt os at booke noget i forvejen. Hvad kan man så gøre ved du det? I hvad skal man i øvrigt skrive i feltet STATE under ens adresse?

 14. Camilla Christensen

  Hej Kristian

  Min kæreste og jeg tager til Sri lanka i først 14 dage, så har vi en uge på maldiverne og så skal vi tilbage og have en uge på sri lanka igen.. Skal jeg så bare vise den samme visum ansøgning 2. gang vi rejser ind, som 1. ??

  Venlig hilsen

 15. johnny hansen

  Hi…Er på vej til Sri Lanka snart,i forhold til ansøgning af visa, står der man skal have en retur billet. Hvad gør man ved det, når man ikke har en returbilet, fordi man skal rejse videre i asien efterfølgende. Og ikke har en bestemt destination i nu, men kunne være Manila eller Denpasar? Tak.

 16. Lida Krarup

  Hej
  Vi har ikke modtaget nogen mail med godkendelse
  Men når jeg går ind på eta kan jeg se at vi er blevet godkendt og der står så print og det har jeg gjort, er dette print nok til at komme ind?
  Vh Lida

 17. Ulla Krogh

  Hej Kristian.
  Min mand og jeg skal en tur til Sri Lanka i Februar måned. Jeg har ansøgt og betalt 140 dollar, har ikke modtaget noget som helst. Hvad skal jeg gøre? Pengene er trukket på vores konto.
  Venlig hilsen Ulla Krogh

 18. Mette Strube

  Hej, 
  Jeg er lige nu på Sri Lanka og inden jeg rejste herned købte jeg ETA/turistvisum på 30 dage. Jeg har i mellemtiden fundet ud af at jeg meget gerne vil blive her i 2 måneder mere. 

  Er der nogen der ved om man kan forlænge sit visum med to måneder online på eta.gov.ik? Eller skal man til Colombo ved head og emigration office for at gøre dette?

  Hvis man skal til Colombo og ordne det, er det så sikkert at gøre det alene eller skal man have en lokal eller en fra det hotel man bor på, med? 

  På eta.gov.ik synes jeg umiddelbart at kunne læse at det vil koste 35$ men er langt fra sikker – er der nogen som ved hvad prisen ca. er? 

  Den familie jeg bor hos har prøvet at arrangere det via en mand hernede og som jeg forstår det gør han det hemmeligt da det vidst ikke er helt lovligt og derudover vil han have 135$ for det, hvilket for mig ikke rigtig giver nogen mening. 

  Håber I kan hjælpe, på forhånd mange tak 🙂

  Mette

 19. Emma

  Hej Kristian 
  Jeg er, desværre, kommet til at tage fejl af mit cpr og pas nummer, så der hvor der står passport number har jeg skrevet mit cpr-nummer. 
  Jeg har nu skrevet en email til dem, men tror du at jeg ligeså godt kan ansøge igen og betale for et nyt? 
  Vh Emma 

 20. Christian

  Hej. Min kæreste og jeg er ved at planlægge en tur til Sri Lanka. Det går sgu ikke så godt..
  Jeg har fået min ETA approval men dum som jeg er har jeg tastet mit navn forkert. (Dobbelt efternavn, intet fornavn).. MR. GAMMELGAARD SCHULTZ SCHULTZ. Bliver det et problem?
  Yderligere har min kæreste ansøgt og hun har endnu ikke fået noget svar. (over 24 timer siden) Vil du gætte at det er lige på trapperne eller er der gået noget galt?
  Håber du kan hjælpe.

  1. Kristian Konradsen

   Hej Christian,

   Har hun fået det nu? Nogle gange kan der godt gå nogle dage.

   Jeg vil, for en sikkerheds skyld, se om ikke det kan lade sig gøre at rette navnet. Jeg tvivler på, at det vil give problemer, men det ville være surt, hvis de lige valgte dig ud.

   Mvh

 21. Stina Elisabeth

  Hej Kristian, tak for en super overskuelig gennemgang ift. ansøgning af visum. Jeg har nu tre gange fået en ‘payment failure’ når jeg vælger betalingsform visa og jeg har ikke andre betalingskort – kan jeg gøre noget andet, evt. bestille visum når vi står i lufthavnen? 🙂
  På forhånd tak for hjælpen, solskin Stina

 22. Peter

  Hej Kristian,

  Supper guide – tak for den!

  Min kone og jeg rejser til Sri Lanka den 31 december 2016, vi skal ialt være afsted 27 dage men efter vi har været på Sri Lanka i 10dage tager vi til Maldiverne i 5 dage hvorefter vi tager til tilbage til Sri Lanka, skal man havde to visa eller dækker et visa begge ophold?

  Peter

 23. Negin

  Hej Kristian,

  Jeg har allerede søgt ETA via en såkaldt “Third Party”, men læst nogle steder at de desværre ikke altid er til at stole på. Det drejer sig om dette sted: https://www.etavisa-srilanka.org/ . Jeg skal nu søge ETA for flere, da vi er en gruppe der rejser sammen, og jeg har tænkt mig at benytte mig af den hjemmeside, som udenrigsministeriet linker til – samme som du har nævnt i ovenstående. Vil det være okay for mig, at jeg ansøger her også, sammen med resten af gruppen, eller skaber det problemer hvis jeg har “dobbelt ETA” – både fra third party og fra den “originale”: https://eta.gov.lk/etaslvisa/etaNavServ?payType=1
  – Jeg har bare læst nogle steder, at andre havde søgt hos Third Party, og de havde trukket penge fra deres kort, og samtidig fået en fake ETA. Tak for hjælpen!

 24. Anne-Sofie

  Hej Kristian, 

  Fantastisk guide – tak for den!

  Min familie og jeg rejser til Sri Lanka den 31. december 2016 til 30. januar 2017. Vi mellemlander i Doha og flyver videre derfra kl. 22.50 den 31. december. Derved lander vi først i Colombo kl. 6 om morgenen den 1. januar 2017. Skal jeg så først søge om visum fra den 1. januar? Eller skal det være fra den dato vi påbegynder rejsen til landet (altså den 31. oktober). 

  På forhånd tusind tak for svar. 

  Mvh Anne-Sofie 

 25. Camilla Hellstern

  Hej Kristian.

  Jeg er forvirret! – skal jeg kun have ETA og altså ikke sende pas til ambassaden og få et “rigtigt” stempel?

  Ville i øvrigt ansøge nu men jeg er for tidligt ude – der må max være 90 dage til afrejse åbenbart 😉

  Hilsen
  Camilla

 26. anne

  Hej Kristian.

  Har lige bestilt og betalt visum via din fine guide. Jeg er kommet til at skrive colombo i feltet med “port of departure” hvad gør jeg så? Er jeg nødsaget til at købe et nyt?

  kh Anne

 27. Caroline Jensen

  Hej

  Nu har jeg prøvet at søge om visum to gange i træk og begge gange skriver den “payment failed” var i også ude for det? Jeg er lidt usikker på at prøve en 3 gang da jeg har nået at trykke alle mine informationer og skrevet submit :/

 28. E

  Hej Kristian

  Super Guide. Jeg fik to mails efter min ansøgning. Først en kvittering. Herefter fik jeg en mail, hvorpå godkendelsen til visumet var på, men er det den godkendelse man skal printe ud og have med ?

 29. Annelise Jensen

  Hej.
  Min mand og jeg skal besøge Sri Lanka i forbindelse med en krydstogtrejser. Vi er der derfor kun fra 8-18 en dag. Kan vi nøjes med transitvisa ?
  Venlig hilsen Annelise Jensen

 30. Lisbet Uffelmann

  Hej!

  Undskyld hvis der spørges i “harehøjde” Min mand skal til Sri Lanka 2 gange i løbet af 2016. Første gang i juli i 7 dage og anden gang i november i 16 dage.
  Han skal vel kun bruge 1 visum ikke?

  Venlige hilsner Lisbet Uffelmann.

 31. Nadja

  Hej 🙂 
  Super fed gennemgang af hvordan man bestiller visum på anden hånd ! På baggrund af jeres side, valgte min veninde og jeg at bestille det selv uden hjælp :)!
   Vi står dog i et dialemma nu, idet visumet for os begge er bestilt og betalt i mit navn, men min veninde har ikke modtaget en beskæftigelse på visumet, men det har jeg. Vi har kontaktet den adskillige gange uden held. Jeg skrev så på min egne vejne en email til dem, og der svarede de inden for en dag. Da jeg så sendte en email tilbage omkring min veninde visum, har de ikke svaret siden ? Ved i hvad man kan gøre i denne situation ??? 

  Mvh 
  Nadja 

 32. Astrid

  Hej. 
  Ved du om det er muligt at forlænge visum til mere en 30 dage før man tager derned? 
  Eller er det kun muligt at gøre på ambassaden i Colombo?

  Mvh Astrid 

 33. Henriette Nielsen

  Hej
  Jeg skal på sommerskole i Sri Lanka og bliver der lidt mere end 30 dage. Skal jeg søge et turistvisum eller en anden form for visum, og kan det i så fald også problemfrit blive forlænget? 

  Venligst fra
  Henriette 

 34. Leif pedersen

  Jeg har ikke fået svar på min ansøgning af eta til Sri Lanka det er 6 dage siden 
  Jeg har lige været inde og se på status på min ansøgning der kan jeg se ETA is approved, er det nok at printe status ud og tage den med 

  1. Kristian Konradsen

   Hej Leif,

   Dit spørgsmål var endt i spamfiltret, så jeg har desværre først set det nu.

   Har du stadig ikke modtaget en mail med godkendelsen? og har du tjekket dit spamfilter på mailen?

   Jeg ved nemlig ikke om det er nok, at der står derinde, at den er approved.

   Mvh
   Kristian

    1. Kristian Konradsen

     Hej Leif,

     Det var underligt. Jeg vil nok ringe til http://www.stockholm.embassy.gov.lk/ og få afklaret om det er nok. Ville godt nok være surt, at stå i lufthavnen og ikke kunne komme ind i landet.

     De så godt nok ikke på vores papirer. De ville bare have vores pas og slog så op i deres system om vi havde fået ETA og så kunne vi gå videre.

     Så det kan sagtens være, at det er nok. Men det ville bare være SÅ træls, at stå derover.

     Mvh

   1. christina

    hej lars.
    jeg har udfyldt en visum ansøgning og har udfyldt den med min datter på min ansøgning da hun kun er 8 år (der står under 12 år gratis) er det helt forkert? skal jeg udfylde en til hende også??

    jeg har udfyldt en for min søn da han er 14 og jo koster de 35 usd

    hilsen christina

  1. Kristian Konradsen

   Hej Rabana,

   Ja det er muligt, men det kan give problemer, hvorfor du skal kontakte ambassaden i Norge eller det danske konsulat i Colombo.

   Mvh
   Kristian

 35. Mette

  Hej. Tak for fin Info.
  Jeg har desværre svært ved at indtaste rigtige datoer, da siden bytter rundt på måned og dag. Fx kommer 12. Juli 2006 til at blive noteret som 07-12-2006. Det er jo ikke sådan, det er noteret i passet. Jeg kan dog klarer det ved selv at notere omvendt, men det er jo ikke helt korrekt. 
  Jeg har desværre først bemærket det, da jeg skulle ansøge for min mand, men har forinden sendt min egen ansøgning afsted. Jeg bliver derfor i tvivl om jeg har noteret mine egne datoer helt forkert. Er det muligt, at jeg  kan se de oplysninger, jeg har givet på ansøgningen? Der står desværre ikke på den bekræftelse jeg efterfølgende modtog.
  På forhånd tak.
  Mvh Mette

  1. Kristian Konradsen

   Hej Mette,

   Det må jeg hellere lige få tilføjet guiden – for det er da vigtig info.

   Datoen bliver lavet om, da du skal skrive den som man gør på engelsk, hvor måned kommer før dag. Så det gør ikke så meget, at det ikke står, som det gør i dit pas.

   Da vi ankom i lufthavnen så de kun lige hurtig på vores visum og gav os et stempel. Jeg ved ikke om de kunne slå noget op i deres system ang. vores ansøgning. Jeg kan godt se, at der ikke står dato ol. på det visum man modtager.

   Har du prøvet at tjekke status på din ansøgning? Det kan du gør her https://eta.gov.lk/etaslvisa/pages/checkStatus.jsp – jeg har ikke selv prøvet, men det kan være du derinde kan se de oplysninger du har tastet ind.

   Hvis du har fødselsdag en efter d. 13 i måneden burde det ikke stå forkert 🙂 Men hvis du ikke har det, kan du evt. kontakte ambassaden og høre dem, hvilken betydning det har – jeg ved det desværre ikke.

   Håber du finder en løsning og vend gerne tilbage med svaret.

   Mvh

   1. GItte Jensen

    Jeg har fået visum til Sri Lanka, men har skrevet forkert fødselsdato på.
    Jeg har forsøgt at kontakte dem via deres kontaktside, men har ikke hørt noget.
    Jeg skal rejse om 3 uger. Vil du anbefale at jeg kontakter ambassaden i Sverige?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *