Få et ”tilskud” til din Sri Lanka rejse

Har du indenfor de sidste 3 år oplevet, at dit fly er forsinket i mere end 3 timer, været overbooket eller aflyst?

Så er der god sandsynlighed for, at du kan få et tilskud – på mange tusinde kroner – til din Sri Lanka rejse og du bør læse videre nedenfor.

Hvorfor nu det?

For nogle år siden blev der nemlig vedtaget et EU direktiv, som skulle sikre kompensationen til flyrejsende der:

  1. Oplevede forsinkelser på mere end 3 timer eller,
  2. Oplevede flyet var overbooket eller,
  3. Oplevede dit fly blev aflyst

(Det gælder for alle fly, som enten har start og/eller slut destination i et EØS land (EU/Europa) – hvilket betyder langt de fleste fly, som danskerne flyver med.)

Hvor meget?

1.500-4.500 kr. pr billet! – så husk at søge for alle der var med på rejsen.

Hvis bare du har været udsat for en af ovenstående, er der en god sandsynlighed for, at du kan få kompensationen på mellem 1.500 – 4.500 kr. PR BILLET! – det kan altså blive til rigtig mange penge og et godt tilskud til din Sri Lanka rejse.

Det er virkelig nemt, at søge om kompensationen

Det kan lyde som en lang sej kamp mod flyselskabet, men det eneste du skal gøre er, at udfylde denne formular på danske Flypenge.dk og så sørger de for resten.

Deres online formular guider dig igennem det hele og slutter med, at fortælle, hvor stor en kompensation du kan forvente at få – og således, hvor stort dit ”tilskud” til Sri Lanka rejsen bliver.

Flypenge.dk  tager en prcentsats af kompensationen i provision og vinder de ikke sagen, er det gratis – no cure, no pay.

Stadig ikke overbevist? Det tager altså kun 3 minutter

Flypenge.dk har opbygget deres formular så det kun tager 3 minutter, at søge om kompensationen. Meget bedre timeløn fås ikke. Og var i to af sted på rejsen, er det altså 3.000-9.000 kr. i kan få og det er da et dejlig tilskud til rejsen.

Så se nu, at få udfyldt formularen lige her.

Gælder ikke kun hvis du rejser til Sri Lanka

Kan bruges af alle – også selvom i ikke vælger, at tage til Sri Lanka. Pengene udbetales nemlig kontant og i kan bruge dem på lige, hvad i har lyst til – men det er da fedt, at komme ud og opleve nye spændende lande som Sri Lanka.

Egne erfaringer

Jeg har selv fået kompensation 2 gange. Det er virkelig nemt, at udfylde formularen og så er det bare at vente. Den ene gang gik der ikke mange uger og så modtog jeg en mail med erstatningen og få dage efter var den overført.

Andres erfaringer

Derfor har jeg spurgt i mit omgangskreds og har fået flere positive tilbage meldinger fra venner, der har fået mellem 1.500 og 3.750 kr. pr. billet i kompensation.

De siger alle, at det var virkelig nemt og efter nogle måneder gik pengene ind på kontoen.

Hvis du selv har erfaringer med Flypenge eller ligende services må du meget gerne skrive en kommentar – så andre kan se, at det faktisk virker.

2 kommentarer til “Få et ”tilskud” til din Sri Lanka rejse”

  1. Søren Andersen

    Hej Kristian,

    Tak for et virkelig godt indlæg. Jeg kendte ikke til disse regler, men har et par gange oplevet at være forsinket og tænkte jeg lige ville give Flyhjælp et forsøg.

    Jeg havde to forskellige billetter, hvor hele familien havde været afsted (4 personer). Den ene var der ikke noget at komme efter, men den anden gang – der var der.

    Så vi endte med, at få et godt stykke over 6.000 kr. efter Flyhjælp havde taget deres gebyr.

    Det var gode penge og betalte for en forlænget weekend i Rom.

    Så til alle andre – prøv bare, at brug dem. Det tager et par min og så er din sag oprettet.

    Med venlig hilsen
    Søren og familien

  2. Hej Kristian

    Tak for en god intro til mulighederne for flykompensation. Lige et hurtigt spørgsmål. Ved du, hvor hurtig et selskab som Flypenge er til at få behandlet en sag og der bliver udbetalt kompensation?

    På forhånd tak

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse - Få en rejseplan inkl. privatchauffør - Helt uforpligtende Kontakt mig her
Scroll to Top