Privat chauffør Antony

På vores rundtur i Sri Lanka havde vi fornøjelsen af, at køre med Antony – en god og meget venlig engelsktalende chauffør.

Antony brugte de første par dage på, at finde ud af, hvilke interesser vi havde og hvilke ting vi interesseret os for. Efter de første to dage vidste han således, hvornår han skulle gøre et stop og hvornår han skulle vise os nogle dyr – virkelig en god egenskab.

Jeg sad på forsæden i vores mini bus under hele turen og fik således en god snak med Antony. Han kunne fortælle mig en masse om kulturen og han ville gerne vide noget om Danmark. (han køre oftest med franske turister, så han kender mest til Frankrig og snakker bedre fransk end engelsk). På forsædet fik jeg mange gode informationer og et godt indblik i kulturen på Sri Lanka og jeg vil anbefale andre, at gøre det samme med deres privat chauffør.

Antony kom altid til tiden med rengjort bil, 2 flasker kold vand og højt humør. Vi havde et par enkelte problemer på hotellerne, men dem løste Antony for os.

Antony kan hyres for en fast pris pr. dag eller en fast pris pr. km.

Hvis du ved din ankomst ikke har bestilt hotel eller skal videre næste dag, tilbyder Antony, at du kan overnatte hos ham. Det samme når i skal hjem igen, hvor i vil blive bud på aftensmad hjemme i privaten – en stor oplevelse.

Vores privatchauffør

På billedet ser du Antony, Oskar og mig + den minibus som vi kørte rundt i – vi var kun 4 personer i bussen, så vi havde god plads 🙂

Brug for en privat chauffør – book en direkte her på siden!

Klik her for mere info.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse - Få en rejseplan inkl. privatchauffør - Helt uforpligtende Kontakt mig her
Scroll to Top