Opdag de skjulte perler i Sri Lanka

Som backpacker og turist lidt udenom det sædvanlige, vil man gerne opdage de skjulte perler, når man er ude at rejse. Her kan du læse mere, om hvordan du finder de skjulte perler og få nogle gode tips til rejse i smukke Sri Lanka. 

En uopdaget turistdestination

Sri Lanka er endnu ikke lige mainstream som turistdestination som Vietnam og Thailand, og derfor er der stadig meget at opdage for dig, der gerne vil rejse til smukke Sri Lanka. Der findes flere måder at rejse på, både med bil, lokaltransport og fly. Hvis du skal lave en rejseplan, er det en god ide at finde en god oversigt over lufthavne i Sri Lanka, så du kan finde ud af hvor du kan rejse til og fra hvor.

God planlægning er det første skridt i alle gode rejser, og derfor er det vigtigt at du lægger lidt ekstra meget i lige det her step, inden du tager afsted. Det er selvfølgelig sjovt at være spontan, men der er intet i vejen for, at man kan lægge ind lidt rum for spontanitet i en godt planlagt rejse.

At opdage skjulte perler handler om at have et åbent sind, og lade sig føre med på stier, der er lidt udenom det vanlige. Det handler simpelthen om at være nysgerrig. Lad os se lidt nærmere på nogle skjulte perler i Sri Lanka, som du kan opleve med dine egne øjne, og planlægge din tur efter.

Besøg te-plantager

Du kommer ikke udenom, at du skal besøge te plantager, når du rejser i Sri Lanka, og det er hele turen værd. Sri Lanka er kendt for sin berømte te, og det skal simpelthen opleves. Der findes mange gode guidede turer på de mange flotte te-plantager i Sri Lanka, og vår anbefaling er at du besøger mere end kun en.

Prøv surfing

Enten om du er erfaren surfer eller absolut begynder, så er Sri Lanka en uopdaget og magisk destination for surfing. Hvis du vil have den perfekte introduktion til surfing, så er Sri Lanka det helt rette sted. En af grunderne til dette er at vinden er konsistent, og det gør det til de optimale surferforhold. Havet har også uforudsigeligt bølgemønster, hvilket er perfekt for surfere. Der findes mange gode surferdestinationer i Sri Lanka, og vi vil råde dig til at holde øje med, om der er nogle gode surfesteder tæt på de steder I har planlagt at rejse til.

Dykketur og snorkling

Havet i Sri Lanka er uendeligt smukt og en kilde til forundring. Derfor er det også en perfekt destination, for dig der er snorkleentusiast eller gerne vil prøve det for første gang. Vandet er som regel meget klart, og det yrer af liv lige under havoverfladen. Det giver gode forhold for dykning og snorkling, og der findes mange erfarne, lokale dykker steder, så du kan få den bedste vejledning undervejs.

Det er dog vigtigt at både i og børnene har nogle gode svømme-/dykkerbriller.

Tag på togtur til Kandy

Noget af Sri Lanka skal simpelthen bare opleves fra et togvindu, og der er togturen til Kandy helt perfekt. Togturen går fra hovedstaden Colombo, og er et absolut must på din rejse. Her kører du gennem det ægte Sri Lanka, med idylliske landsbyer og smuk, rå natur.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse - Få en rejseplan inkl. privatchauffør - Helt uforpligtende Kontakt mig her
Scroll to Top