Båd safari i Bentota (Bentota river boat safari)

Naturen på Sri Lanka er helt unik og det er dyrelivet samtidig også. Du kan altid gå rundt på øen og betragte naturen og de mange dyr, men en lidt anderledes mulighed for, at betragte planterne og dyrene fra en anden vinkel er, at tage på Bentota river boat safari.

Bentota er en af de flotteste strande på Sri Lanka, der byder på smukke palmer og sol. Der er mange forskellige muligheder for gode oplevelser omkring Bentota. Der er blandt andet mulighed for at surfe, stå på vandski, lystfiskeri eller vindsurfing.

Der er samtidig også mulighed for, at se havskildpaddeopdræt. Det er en helt fantastisk og unik oplevelse, at se de små havskildpadder blive udklækket. Men noget du helt sikkert skal gøre, hvis du kommer forbi Bentota er, at tage på river boat safari.

River boat safari

River boat safari er endnu fantastisk mulighed, der er på Sri Lanka, for at opleve noget af det fantastiske dyreliv, samt den unikke natur, der findes overalt på øen. Det er dejlig afslappende, at tage på river safari – alt du skal gøre er, at nyde naturen og fuglesangen omkring Bentota.

I Bentota er der mulighed for, at komme på safari med både, der sejler rundt ved Bentota floden. Bådturen tager typisk omkring 1,5-2 timer og starter ved slutningen af den brede Bentota flod det ligger tæt på Bentota broen.

Her fra vil bådføreren tage dig med rundt og se naturen omkring floden. Du vil sejle ind gennem floden, hvor du kan se masser af lianer og rødder samt mangrovebevoksning. Mangrovebevoksning er træer og buske, der er tilpasset, at vokse i vandet ved tropiske og subtropiske kystområder.

Med til en flot natur hører ofte et fantastisk dyreliv og river safari i Bentota er ikke en undtagelse. Når du er ude, at sejle og har travlt med at betragte den smukke natur, vil du også opleve det spændende fugleliv omkring floden.

Hvis du er heldig kan du måske få øje på et firben, andre krybdyr eller måske endda en krokodille. Sri Lanka er nemlig også kendt for de mange muligheder for at se krokodiller, samt mange andre dyr, der i hvert fald ikke er mulighed for at finde i Danmark.

Hvis du booker en privatchauffør kan du med fordel få ham til at bestille jeres safari tur – han ved sandsynligvis, hvilke arrangører der er gode og kan så samtidig køre jer derhen.

Regner du ikke med, at booke en chauffør kan det være en god idé, at bestille turen hjemmefra på arrangørens hjemmeside eller lign.

Husk altid også at holde øje med vejret når du skal bestille din safari tur. Naturen bliver endnu flottere når solen skinner langs kanten og du kan samtidig koordinere det med en tur på Bentota strand.

Bentota river boat safari er helt sikkert noget, du ikke må gå glip af, hvis du rejser til Sri Lanka.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse - Få en rejseplan inkl. privatchauffør - Helt uforpligtende Kontakt mig her
Scroll to Top