Bryllupsrejser til Sri Lanka

Sri Lanka er det perfekte sted til ren afslapning og forkælelse. Her kan I slappe på de lange smukke hvide sandstrande, og blive forkælet med luksuriøse spa-behandlinger. I kan nyde synet af de små elefanter som leger på Pinnawela Elephant Orphanage, og nyde det krydrede eksotiske køkken eller snorkle og dykke blandt mystiske gamle skibsvrag. Er din perfekte bryllupsrejse en kombination af disse spændende eventyr og luksuriøs afslapning på højt plan, så er den eksotiske ø Sri Lanka måske en oplagt destination for jer.

Det smukke ved Sri Lanka som en bryllupsrejse destination er, at du selv kan vælge at rejse rundt på øen og se landets mange interessante steder. Men du kan også bare vælge at opholde dig et sted, hvor du kan nyde den totale afslapning som passer til dine behov. Sri Lanka er skræddersyet til den totale luksus men også til fantastiske udflugter, som vil gøre jeres første tid som nygifte til noget helt specielt og mindeværdigt.

 

En bryllupsrejse på en smuk sandstrand

Velsignet med eksotiske strande som er fyldt med gyldent sand, er det muligt at slappe af på en af ​​de fantastiske solbeskinnede strande, der strækker sig helt fra Negombo til byen Galle. Negombo er et godt sted at begynde eller at afslutte jeres bryllupsrejse, mens syd- og vestkysten er rig på muligheder for en romantisk middag med champagne på stranden. Østkysten byder på rolige strande og ekstraordinær vandsport samt muligheder for at dykke og snorkle blandt et eksotisk liv under havoverfladen.

I Sri Lanka findes der mange historiske og kulturelle attraktioner som, hvis man er historisk interesseret, er værd at se og opleve. De gamle byer som ligger gemt midt imellem landets smukke grønne bakker, gemmer på gamle historier fra gammel tid.

Er man mere til spænding og fysiske udfordringer, kan man nyde Sri Lanka rige dyreliv enten på safari, i båd eller ved at udforske landets tætte jungle, som gemmer på gamle helligdomme og urgamle templer.

 

Hill Country bryllupsrejse

Sri Lankas smukke bjerge står i fuld kontrast til landets smukke gyldne sandstrande. Når du vandrer langs de mange snoede veje, møder du en fantastisk udsigt over te-plantagernes smukke dale, og de små vandfald giver en romantisk nærmest filmagtig baggrund. Fra gåture i naturen til luksuriøs spisning på landets glamourøse hoteller, er dette sted et afsides sted for en bryllupsrejse for jer som ønsker at opleve en alternativ og anderledes side af Sri Lanka.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse - Få en rejseplan inkl. privatchauffør - Helt uforpligtende Kontakt mig her
Scroll to Top