Højskoleophold på Sri Lanka

Et højskoleophold glemmer du aldrig. Det gælder også for et højskoleophold på Sri Lanka. På et højskoleophold får du et helt særligt indblik i den asiatiske kultur, og i hvordan landet er bygget op.

Højskoleopholdet giver dig en helt unik chance for at blive en del af det lokale miljø, når du sammen med en masse andre unge mennesker fra andre lande, arbejder på tværs af lokale projekter. 

En spændende og anderledes undervisning

Mulighederne for at få et fantastisk højskoleophold på Sri Lanka er mange.

De forskellige udbydere af højskoler på Sri Lanka er placeret mange spændende steder rundt omkring i landet.

Blandt andet i byen Kandy.

Kandy ligger midt i Sri Lanka, omkranset af små bjerge og godt 500 meter over havets overflade. Her foregår undervisningen blandt andet på skolen men også på forskellige udflugter rundt på hele øen. 

Den planlagte undervisning på et højskoleophold på Sri Lanka er meget forskelligt i forhold til et højskoleophold i Danmark. Du kommer til at opleve Sri Lanka på tæt hånd og i mange tilfælde langt væk fra skolebænken. Der er også mange muligheder for at arbejde som frivillig. Blandt andet med undervisning af børn. 

Du vil blive overrasket over, hvor meget og hvor godt et indblik du vil få i landet under et højskoleophold.

Ved “hands on” erfaringer og lange samtaler med de lokale Srilankanere, vil du hurtigt lære alt omkring de lokales liv, og hvordan hverdagen ser ud for de fleste Srilankanere. 

Mødet mellem forskellige kulturer

Under et højskoleophold i et andet land kommer du som studerende til at møde mange forskellige kulturer.

På Sri Lanka er kulturmødet med lokalbefolkningen en meget stor del af opholdet. Gennem udflugter, diskussioner og forskellige oplæg, får du som elev på opholdet helt nye perspektiver på den Srilankanske kultur og landets opbygning.

Du vil opleve et helt fantastisk fællesskab med de andre unge, som også er tilknyttet højskolen. Nogle af deltagerne på opholdet finder endda sammen senere og rejser videre til ophold i andre lande. 

Eventyrlige oplevelser du ikke glemmer

Natur, kultur og fantastiske eventyrer går hånd i hånd på et højskoleophold på Sri Lanka. Du får en helt unik og personlig rejse, som byder på en perlerække af gode oplevelser, som du aldrig vil glemme. 

Du kan blandt andet få lov til at besøge nogle af Sri Lankas smukke nationalparker.

Her møder du den asiatiske elefant, vildtlevende aber, leoparder, tigere og næsehorn.

Kan du lide at hike, så er Adams Peak helt klart et besøg værd. Den 2.000 meter høje bjergtop, Adams Peak, er kendt for at være en af landets milepæle – både religiøst og kulturelt. 

Buddhistiske templer, smukke parker, krydderihaver og skønne teplantager er blot nogle af de uendelige smukke oplevelser, der er ved at tage på et højskoleophold på Sri Lanka. 

Udbyder af Højskoleophold

Der findes mange udbydere af højskoleophold. Både lokale danske højskoler, men også udenlandske organisationer tilbyder højskole lignede ophold.

Et par stykker af dem er:

https://www.danskstudiecenter.dk/grupperejser/h%C3%B8jskole-i-udlandet/maldiverne—sri-lanka-

https://www.globalcontact.dk/hoejskole/kort/frivillig/sri-lanka

samt denne for unge under 18 år https://www.globalcontact.dk/hoejskole/kort/u18/sri-lanka

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse - Få en rejseplan inkl. privatchauffør - Helt uforpligtende Kontakt mig her
Scroll to Top